Konflikti Izmedju Dejana i Cara - Zadruga 5 "VIDEO"

 


Rijaliti ,,Zadruga" iznedrio je mnogo poznatih ličnosti koji su obeležili svoje učešće raznim skandalima, prevarama, tučama, teškim i potresnim ispovestima, a milionski gledaoci ovog formata su se bukvalno poistovetili sa njihovim omiljenim ličnostima.

Tako je u rijaliti ,,Zadruga 4" ušao Filip Car, koji je svojom pojavom pobrao sve simpatije ženskog dela. Istetoviran, visok i krupan, sve što jedna žena može da poželi od muškarca, a još i temperamentan, pa prosto kao stvoren za ženski svet. Filip je svojim učešćem u rijalitiju napravio nekoliko velikih kikseva, pa je zbog svojih pogrešnih izbora izašao bez prebijene pare. 

Dejan je brat  Davida Dragojevića koji je popularnost takođe stekao učešćem u rijalitijima. Od 2017. godine je u braku sa bosanskohercegovačkom starletom i pobednicom pete sezone „Parova“ Dalilom Dragojević. U žižu srpske, ali i regionalne javnosti dospeo je tokom 2016. i 2017. godine kao jedan od učesnika rijalitija „Parovi“ koji se emituje na programu Televizije „Hepi“ („Happy“). U rijaliti je ušao zajedno sa starijim bratom Davidom sa kojim nije bio u najboljim odnosima. Veza, a potom i brak sa Dalilom Mujić, poznatijom kao Dalila Moreno doneli su mu veliku popularnost. Zajedno su se ponovo takmičili u šestoj sezoni „Parova“, kada je ona osvojila drugo, a Dejan treće mesto. Od septembra 2019. godine do januara 2020. godine su bili deo rijaliti šou programa „Zadruga 3“ koji emituje Televizija „Pink“. Nakon 126 dana provedenih u „Zadruzi“ bračni par Dragojević je samoinicijativno napustio takmičenje. Produkcija je objavila da su zbog toga u obavezi da plate kaznu od 50 hiljada evra zbog kršenja ugovora. Dejan i Dalila su u septembru 2021. godine postali učesnici pete sezone rijalitija „Zadruga“. Od tada redovno skandalima pune domaće i regionalne tabloide.

Naime Dejan Dragojevic i Filip Car su od jos od pocetka Zadruge 4 i 5 bili u sukobima i svadjama zbog Dejanove bivse supruge Dalile Dragojevic. U nastavku pogledajte njihove sukobe u toku njihovog provedenog vremena u zadruzi  do sada.

Dejan i car pokazali zube jedan drugome

Car i Dejan, na sve strane haos 

Nikad brutalniji okršaj Dejana i Cara, pljušte žestoke provokacije

Filip Car vs Dalila NEVIDJENA TUČA lete šamare i čupanje kosu

Dejan krenuo da zalepi Caru šlag, Filip nasrnuo na njega! Opšti haos

Car pogodio Dejana flašom, Dragojević se zaleteo na njega!

Car nasrnuo na Dejana

Primjedbe